Navigation Menu+

Vi gillar att vara med där det händer – Cowork Smålands Trädgård

Just nu pågår ett Leader-projekt i vårt närområde som heter Innovativa arbetsmiljöer i Smålands trädgård. Projektet är en förstudie och en pilot som ska undersöka om och hur det skulle gå att bygga upp coworking-hubbar i Smålands Trädgård. Vi i Stenbergabutiken är förstås både intresserade och positiva till den här sortens undersökningar eftersom vi tror på att höja service-nivån och energinivån generellt i våra bygder. Vi tror att det blir roligare, mer intressant och utvecklande om vi också kan hitta sätt att dela arbetserfarenheter med varandra. Och vi tror att det är långsiktigt hållbart att vi minskar våra transporter och ökar kompetensen lokalt. Och dessutom så vill vi gärna vara med och leverera mat och fika till möjliga coworking-platser i framtiden.

Just nu pågår en testperiod i Skirögården. Därefter blir det test i Näshult och i Nye. Håll span!

Om du tycker att det också verkar spännande kan du höra av dig till Rut på e-post cowork.smtr@gmail.com eller gå in och anmäl dig till nyhetsbrevet på Smålands Trädgårds hemsida (klicka här). Projektet löper till september 2024 – och sen får vi vad som händer efter det….

Du kan också följa Cowork Smålands Trädgård (coworksmtr) på instagram. (och varför inte passa på att följa Stenbergabutiken också om du inte redan gör det).

Hepp!