Navigation Menu+

Våra varor

Våra varor

 

Sortimentet i Stenbergabutiken är hela tiden i förändring.  Vi har ett bassortiment med varor som vi i princip alltid har hemma, och till det kommer ett mycket större tillfälligt sortiment, alltefter säsong och kundernas önskemål. Fråga oss gärna vad vi har hemma just nu. Våra frukt- och grönsakshyllor fyller vi efter bästa förmåga beroende på tillgång och efterfrågan. Vi försöker hålla ett rätt stort ekologiskt sortiment, med bl.a. Saltå Kvarn, Kung Markatta, Moheda Sylt, Biofood och Johan & Nyström som leverantörer. Vi har också valt att ha många små lokala leverantörer t.ex Ulvarps andelsjordbruk, Räven och Osten, Vasen ost, Sälleryds, Måketorps kött, Gårdsrosteriet, Axelssons i Aby, Vistakulle, Lindhags, Stens i Åseda mfl. Här hittar vi med er hjälp nya spännande produkter och leverantörer hela tiden.

Du som har hemkörning kan få hem nästan vad som helst om du beställer en dag i förväg – vi kompletteringshandlar alltid, så att allt på listan kommer med i möjligaste mån.

På den här sidan har vi ambitionen att presentera det mesta i vårt sortiment, men vi är inte riktigt färdiga där. Ha tålamod med oss – och under tiden är du välkommen att komma in i butiken och kika eller ringa till oss och fråga.