Navigation Menu+

Hemkörning till alla!

Låt oss göra jobbet!

 

Två gånger i veckan, onsdagar och fredagar, plockar vi ihop och kör hem de varor som beställts. Genom att beställa och få varorna hemkörda kan du vara säker på att få just de varor som du vill ha, lång hållbarhet på mjölken och den finaste frukten. Vi lägger in dig som en kund i vårt system och du betalar sedan antingen med faktura (en eller flera gånger i månaden), kontant eller med swish vid leverans eller med kort vid tillfälle i affären.

Du beställer genom att ringa, maila eller skicka ett meddelande via kontaktsidan här på webben senast dagen innan leverans.

Det kostar inget extra för dig som kund och vi har ingen minsta summa som du måste handla för. Tjänsten är tillgänglig för alla i Stenberga, Farstorp, Näshult, Lemnhult, Skirö och Nye med omnejd. Om du är osäker på om du ligger i vårt område så går det jättebra att kontakta oss för att höra efter.

Om du beställer dagen innan, så lyckas vi nästan alltid fixa alla dina önskemål, oavsett om vi har det i vårt ordinarie sortiment eller inte. Du kan också ha en stående beställningslista, och göra tillägg och avdrag i den varje vecka (eller avbeställa). Om vi inte hör av dig, så levererar vi det som står på den stående listan.

Vi svarar gärna på alla dina frågor om vår hemkörnings-tjänst, och du – genom att beställa allt du vill ha, så hjälper du oss att förbättra vårt ordinarie sortiment också. Tack!