Navigation Menu+

Nytt år, nya tag

Välkommen 2024!

Vi har säkert alla våra olika förhoppningar och förväntningar – vad hoppas du på för det nya året?

Vi i butiken hoppas förstås på att det blir ännu fler som ser värdet av att ha en lokal butik, samlingspunkt och informationspunkt i byn och som förstår att det är genom att handla som du skapar förutsättningar för oss att fortsätta.  Det är också genom ditt engagemang för butiken som det kommer bli möjligt att göra en överföring till nästa generation handlare så småningom.

Vi hoppas förstås också att du berättar för oss vad du har för behov, önskningar och förväntningar på oss i butiken.

Vi tror att det fortfarande finns de där ute som inte känner till att vi kan hjälpa till med både vardagshandel och kalas – oavsett om du vill ha hjälp med att beräkna och ta hem råvaror eller om du vill beställa enklare catering. Vi tror dessutom att det fortfarande finns de som faktiskt skulle uppskatta att få sina varor hemkörda en eller två gånger i veckan, men som inte har klurat ut hur det rent praktiskt ska gå till (bortsett från att vi plockar, packar och kör hem- bara vi får en beställning). Vi skulle bli oerhört glada och tacksamma om du som vet hur allt det här funkar kan berätta för någon annan – kanske en granne, en annan förälder i dina barns klass, en medlem i föreningen där du är aktiv, eller så.

Vi tror att det bidrar till en mer hållbar värld om den lokala servicen finns kvar och om vi kan stärka de lokala företagen och föreningarna. Hjälp oss gärna med det!

Nu gör vi ett fint 2024 – tillsammans.

Tusen tack för allt så här långt,

Vi ses!