Navigation Menu+

Stenberga servicepunkt

Stenberga servicepunkt

 

Stenberga servicepunkt är ett resultat av mångas ansträngningar för att vi ska kunna ha en hög servicenivå i byn. Rent fysiskt är servicepunkten förlagd till Stenbergabutiken, vilket vi är glada för. Innehållsmässigt så kommer servicepunkten att bli det som du har behov av. Just nu hittar du följande funktioner här:

dator och skrivare

kopiator och skanner

turistinfo

kommunal info, t. ex. om Bokbussen och  Närtrafiken

på gång i området-info

fritt wifi

apoteksvaror i butik samt utlämningsställe för beställda apoteksvaror

nyckelutlämning av uthyrningsstugor

kaffehörna där du kan dricka en riktigt god java medan du utbyter dagens tankar med någon

 

Arbetet med servicepunkten inleddes för flera år sedan då Stenberga deltog i projektet Lokala hållbara servicelösningar genom organisationen Hela Sverige ska leva (www.helasverige.se). Stenberga byalag ek. för. fortsatte sedan arbetet tillsammans med butiken fram till dagens resultat. Servicepunkten är till stor del finansierad av ett Leader-projekt vilket innebär att en del av finansieringen kommer från EU, en del från Vetlanda kommun och resten från ideella insatser från byborna. Stort tack till alla iblandade så här långt!

Och kom ihåg – det är din servicepunkt! Du bestämmer vilken service som behövs. Vi tar tacksamt emot förslag på förbättringar och utvecklingar av servicen.

 

Leader+färg