Navigation Menu+

Stenberga-kött

Lokalproducerat ekologiskt nötkött – fullbokat

Vi vågar just nu inte lova fler köttlådor eftersom vi vill vara säkra på att dom som har bokat ska få sin låda. Men om du vill kan du ställa dig på kö  – ibland blir det lite mer kött än vad vi har beräknat, och då räcker det till fler lådor.

Vi är väldigt glada för det stora intresset – och vi kommer att återkomma till våren med nya lådor. Tack så länge!


I samarbete med Måketorp kan vi just nu erbjuda lådor av superfint ekologiskt nötkött producerat på Kronogården i Stenberga av Håkan Löfgren.

Köttet är hängmörat  i Måketorp och därefter styckat. Vi säljer köttet i lådor på ca 25, 10-12 och 5-6 kg per låda. Lådan innehåller ungefär hälften färs och hälften benfria styckningsdetaljer från både fram- och bakdel. Alla delar är vakuumpackade märkta med styckningsdel och vikt. Färsen är packad i 500 g-förpackningar.

Lådorna hämtas i butiken eller levereras hem till dig efter överenskommelse. Vi räknar med att köttet är leveransklart i början av oktober. Beställ gärna din låda så fort som möjligt för att försäkra dig om den storlek du vill ha.

Pris:

25 kg – 150 kr/kg

10-12 kg – 160 kr/kg

5-6 kg – 170 kr/kg.

Du kan teckna dig för en eller flera lådor genom att maila (info(at)stenbergabutiken.se), ringa (0383-830 35) eller komma in till oss i butiken.  Beställningen är bindande.

När du har beställt får du en bekräftelse från oss. Vi kommer också att tjoa till när köttet är färdigt att hämta, så meddela oss gärna på vilket sätt du vill bli kontaktad.