Navigation Menu+

Köttlådor hösten 2021

Lokalproducerat nötkött – hösten 2021

 

I samarbete med Måketorp kan vi just nu erbjuda lådor av superfint nötkött producerat  i Rödmossa utanför Virserum av Lars Pettersson. Beräknad leverans vecka 46 eller 47.

Köttet är hängmörat  i Måketorp och därefter styckat. Vi säljer köttet i lådor på ca 25, 10-12 och 5-6 kg per låda. Lådan innehåller ungefär hälften färs och hälften benfria styckningsdetaljer från både fram- och bakdel. Alla delar är vakuumpackade märkta med styckningsdel och vikt. Färsen är packad i 500 g-förpackningar.

Lådorna hämtas i butiken eller levereras hem till dig efter överenskommelse.  Beställ gärna din låda så fort som möjligt för att försäkra dig om den storlek du vill ha.

Pris:

25 kg – 160 kr/kg

10-12 kg – 170 kr/kg

5-6 kg – 180 kr/kg.

Du kan teckna dig för en eller flera lådor genom att maila (info (at) stenbergabutiken.se alternativt stenbergalivs (at) live.se), ringa (0383-830 35) eller komma in till oss i butiken.  Beställningen är bindande.

När du har beställt får du en bekräftelse från oss. Vi kommer också att tjoa till när köttet är färdigt att hämta, så meddela oss gärna på vilket sätt du vill bli kontaktad.

Välkommen med din beställning!