Navigation Menu+

Köttlådor våren 2024

Lokalproducerat nötkött – våren 2024

 

I samarbete med Måketorp kan vi just nu erbjuda lådor av superfint nötkött producerat  i Rödmossa utanför Virserum av Lars Pettersson. Beräknad leverans vecka i vecka 19-20.

Köttet är hängmörat  i Måketorp och därefter styckat. Vi säljer köttet i lådor på 10-12 kg per låda som kostar 180 kr/kg. Lådan innehåller ungefär hälften färs och hälften benfria styckningsdetaljer från både fram- och bakdel. Alla delar är vakuumpackade märkta med styckningsdel och vikt. Färsen är packad i 500 g-förpackningar.

Lådorna hämtas i butiken eller levereras hem till dig efter överenskommelse (om du bor i vårt närområde).  Beställningen är bindande och först till kvarn gäller – när lådorna är slut meddelar vi det.

Du kan teckna dig för en eller flera lådor genom att skicka e-post till stenbergalivs (at) live.se, ringa 0383-830 35 eller komma in till oss i butiken.

När du har beställt får du en bekräftelse från oss. Vi kommer också att tjoa till när köttet är färdigt att hämta, så meddela oss gärna på vilket sätt du vill bli kontaktad.

Välkommen med din beställning!