Navigation Menu+

Ny grönsaksleverantör

Vi har under ett par år haft förmånen att få grönsaksleveranser från Carolina Dahlberg, Ulvarp Andelsjordbruk. Vi är väldigt glada för det och passar här på att rikta ett stort och varmt tack till Carolina för fantastiska grönsaker, fina möten och bra service. Carolina väljer nu en annan inriktning på sin odling.

Eftersom vi vet att ni kunder uppskattar lokalproducerat, så är vi lika glada att kunna presentera nya samarbeten som ska kunna möjliggöra lokalt odlade grönsaker även säsongen 2022.

Martina Röed (firma Bergelin) odlar sina grönsaker mellan Näshult och Hultanäs (kanske har du redan testat utbudet i Ebbas bod längs väg 125?). Nu kommer vi att ha möjlighet att sälja en del av hennes produktion – och det ska bli superroligt och spännande – vi vet inte ännu exakt hur det kommer att utvecklas.

Det vi vet är att vi just nu har jättefina små tomatplantor av sorten Vilma, som du kan odla i fönstret hemma – i väntan på mer vår. Det blir startskottet på vårt nya samarbete. Kul – eller hur!