Navigation Menu+

Mat är kultur!

Återigen har vi glädjen att ha ett par aktiviteter i Smålands kulturfestival här i Stenberga: kl. 19.00 kommer Tomas von Brömssen och Friiskvartetten till kyrkan och senare på kvällen (kl. 22) är det Tomas von Brömssen och P-O Högstedt som håller till Hemma på Salshult. Biljetter går att köpa på Smålands kulturfestivals hemsida (http://smalandskulturfestival.se/) eller hos Vetlanda turistcenter, men nu måste man nog vara rätt snabb för det är inte så många kvar.

 Vi i Stenbergabutiken vill bidra till festivalstämningen genom att, med din hjälp, lysa upp hela byn med marschaller och dessutom erbjuder vi en härlig höstmiddag i Näverbyn från kl. 19.30 och framåt. Vi har förstås öppet hela dagen som vanligt också.

Vår höstmiddag består av en mustig och vällagad köttfärsgryta med ris, gott bröd och alkoholfri dryck. Till efterrätt blir det äppelmums och kaffe på det. Middagen kostar 140 kr/person och beställs och betalas i Stenbergabutiken (barn upp t.o.m. 12 år halva priset). Vi har begränsat antalet personer till 60, så reservera gärna din plats i god tid för säkerhets skull. Vi blir också glada om du kan meddela ungefärlig ankomsttid vid beställning. Kom in, ring eller skicka ett meddelande till oss här från hemsidan

Marschallerna då –hur funkar det?

Jo, butiken bekostar och tar ansvar för att det blir upplyst från Näverbyn till kyrkan. Du kan bidra till att det blir upplyst en längre sträcka åt bägge håll. Kom in till oss och ”köp” en eller flera marschaller för 10 kr/st – så ställer vi ut och tänder den när det börjar skymma den 4 november.

Välkommen!