Navigation Menu+

Konsten att hålla ut!

Nu är det återigen extra fokus på att minska smittspridningen. Vi vet att det är jobbigt för många – av en massa olika skäl. Men en sak är enkel att lösa – och det är det här med att se till att det finns mat och förnödenheter hemma. I alla fall om du bor i det här hörnet av världen.

Vi vill påminna om att vi kör ut varor på tisdagar och fredagar i vårt närområde (dvs. Stenberga, Farstorp, Nye, Näshult, Skirö och Lemnhult). Om du bor någon annanstans, så kan du ändå beställa från oss och hämta varorna utanför butiken – du bara mailar eller ringer och berättar vad du vill ha och hur dags du vill hämta dina varor. Det här kan du göra vid alla tider som butiken är öppen (mån-fre 9-18, lö 9-14). Om du hör av dig samma dag som du vill hämta, så går det fint – men då får du handla ur vårt befintliga sortiment. Om du vill ha något annat är det säkrare att du hör av dig dagen innan.

Vi tycker också att det ska vara möjligt att sätta guldkant på tillvaron även om det är besvärliga tider. Därför har vi laddat upp med ett extra stort utbud av t.ex. tvål och såpa, men också fin choklad från Malmö chokladfabrik, god sylt, marmelad och kola från Lindhags och så förstås det fina köttet från Kronogården i Stenberga.

Vi ser fram mot att höra av dig. Du hittar våra kontaktuppgifter här på kontaktsidan

På bilden ser du ett nyinkommet schampo i fast form. Prova gärna!