Navigation Menu+

Covid-19 / Coronaviruset

Eftersom spridningen av viruset är fortsatt stor i vårt område, så vill vi påminna om att Stenbergabutiken är både viktig och sårbar.
Vi vill kunna fortsätta att ha öppet och fortsätta att leverera varor till alla i vårt område som vill och behöver. Vi tror också att det är viktigt för många att vi kan göra det. Därför är vi tacksamma för att du visar extra hänsyn till oss och till din omgivning när du besöker butiken:

  • Tänk på avstånden.
  • Handla inte i sällskap, bara den person som ska handla går in i butiken.
  • Vi kan ha maximalt 5 kunder samtidigt i butiken. Det betyder att du kan få vänta en liten stund utanför om det är fullt.
  • Stanna hemma om du har symptom eller om du nyligen har träffat någon med Covid-19 oavsett om du själv har symptom eller inte.
  • Prata gärna med dina barn om reglerna.

Vi fortsätter förstås att plocka ihop varor till dig. Du kan hämta vid överenskommen tid utanför butiken eller få varorna hemkörda på tisdagar och fredagar.

Vi har också utökat städrutinerna och desinficerar ytor som ofta berörs. Det finns handsprit innanför entrén och vid kassan. Vi undersöker behovet av munskydd och visir, så bli inte rädd om du inte känner igen oss plötsligt.

Tack för hjälpen!