Navigation Menu+

Byaloppet

Byaloppet

Triathlon i de småländska skogarna mellan Näshult och Stenberga.

2019 års Byalopp avgörs lördagen den 10 augusti.

Anmälan och information om själva loppet hittar du på byaloppet.n.nu

Som vanligt fokuserar vi i butiken mer på mat och festligheter:

Målområdet

Vi tänder grillen lagom till lunch så att du kan köpa hamburgare med tillbehör, korv och varma mackor i vårt tält i målområdet. Vi har också kaffe/te och dricka, fikabröd, godis och glass. Affären är förstås öppen tills tävlingen är avslutad, så du kan botanisera i hela vårt utbud om du går ner till affären.

Byalopps-fest!

Vi i Stenbergabutiken gillar fester. Så självklart fixar vi en fest i samband med Byaloppet. Vi håller till i Stenberga hembygdsgård och serverar huvudrätt och efterrätt samt alkoholfri dryck.

Byalopps-festen är för dig som har kämpat på i Byaloppet, för dig som har varit funktionär, för dig som har hejat på längs vägen, för dig som har åkt långt och för dig som bor i närheten, ja för alla som vill avsluta en härlig dag med att äta, dricka och umgås i glatt sällskap.

Plats: Stenberga hembygdsgård

Tid: 10 augusti kl. 19.00

Kostnad: 140 kr/person, barn under 13 år halva priset

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan eller genom att skicka ett mail till oss på info(at)stenbergabutiken.se där du berättar hur många ni är och ev. specialkost. Du som är funktionär behöver också anmäla dig även om du har en specialinbjudan – ange när du anmäler dig att du är funktionär.  Det går förstås också bra att ringa till oss (0383-83035) eller helt enkelt prata med någon av oss i affären. Festen är begränsad till  ca 100 personer, så först till kvarn gäller. Du kan betala i förväg i affären, alternativt kontant eller med swish på kvällen.

Vi behöver din anmälan senast den 8 augusti.

Vi hoppas att du vill avsluta årets Byalopps-dag med oss!

Välkommen!

Byalopps-fest
Sending