Navigation Menu+

Stenbergabutikens Te med mera

Den 18 april, på annandag påsk, tänker vi att det passar med te och goda tilltugg. Vi dukar upp borden i Stenberga hembygdsgård och hoppas att du, dina vänner, din familj och några som du inte känner vill komma kl. 15.00. Du väljer te och vi plockar fram godsakerna. Det blir både sådant som du kanske förväntar dig och en del som är mer oväntat på en småländsk tebjudning. Det kommer att finnas möjlighet att välja någon annan dryck än te (t.ex. kaffe, bubbelvatten eller juice).

Du anmäler dig genom att köpa en biljett. Biljetten kostar 200 kr per person (100 kr för barn till och med 12 år). Du kan köpa den hos oss i butiken under våra öppettider (10-18 måndag-fredag, 10-14 lördag). Om du inte har möjlighet att komma till oss, så kan du ringa eller maila, så löser vi det praktiska med betalning och distribution på annat sätt. Du hittar våra kontaktuppgifter på sidan Kontakt i menyn till vänster. Vi har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Det är möjligt att köpa biljett fram till den 11 april, sen stänger biljettluckan.

För att vi ska kunna duka så praktiskt som möjligt, så är det bra om du säger till hur många ni är i ditt sällskap som vill sitta tillsammans.

Vi hoppas att det ska bli en härlig eftermiddag.

Välkommen!